People Experience är en personlig, innovativ och högst engagerad boutiquebyrå med enorm passion för att hjälpa kunder, konsulter och kandidater att nå tillväxt och framgång genom rätt matchning inom det område där vår erfarenhet och passion är som störst: People & Payroll.

Med visionen att bli Sveriges ledande boutiqebyrå för People & Payroll Professionals, är vi 100 % specialiserade på målgruppen i vår rekrytering och konsulttillsättning. Vi är stolta över vår egna HR-bakgrund såväl som vårt breda, relevanta och alltid lika uppdaterade nätverk.

VI SÄTTER UPPLEVELSEN I CENTRUM

På People Experience värnar vi om tillit, välmående, glädje och självledarskap och kommer alltid göra det lilla extra för att se till att du får en positiv upplevelse i mötet med oss – oavsett om du är kund, konsult, medarbetare eller kandidat.


NÅGRA AV VÅRA KUNDER

SENASTE INTERVJUN FRÅN PEOPLE PIONEERS

People Experience presenterar: People Pioneers

Under 2021 kommer vi på People Experience uppmärksamma pionjärerna inom HR som driver utvecklingen framåt. Människorna som tänker utanför boxen och leder arbetet framåt, på riktigt. Detta gör vi i en repotageserie som vi valt att kalla People Pioneers.

People Experience i unikt samarbete med advokatbyrån Setterwalls Stockholm – coachar jurister genom föräldraledigheten

Tack vare ett spännande samarbete mellan People Experience och den affärsjuridiska byrån Setterwalls får föräldralediga jurister stöd och vägledning genom föräldraledigheten. Med hjälp av People Experience skräddarsydda coachingprogram visar Setterwalls att det går att förena föräldraskapet och karriären – och att ingen ska behöva välja.

KONTAKTA OSS

ANNA STRID

Grundare & VD

ÅSE SWEDIN

Grundare & VD

KOM FÖRBI OSS PÅ EN KAFFE!

Vi på People Experience är alltid nyfikna på nya människor, oavsett om du är ny kandidat, konsult eller kund. Så hör gärna av dig så kanske vi hittar en lösning som passar just dig! Varmt välkommen!

För konsulter/kandidater

Med enorm passion för det vi gör