KONTAKTA OSS

ANNA STRID

GRUNDARE & VD

Affärsdriven, kreativ och högst engagerad People Professional med 15 års erfarenhet av brett, kvalificerat HR-stöd med fokus på hur man attraherar, rekryterar och utvecklar rätt talanger. Brinner särskilt för området hållbar prestation och holistisk wellness ur ett såväl organisatoriskt som individuellt perspektiv och är, utöver personalvetare, också utbildad kostrådgivare och hälsoinspiratör.

"Med handen på hjärtat kunde jag faktiskt inte ha det bättre på jobbet. Det är den perfekta kombinationen av utmanande uppdrag inom ramen för min passion, omtänksamma, härliga och kompetenta kollegor som dagligen utmanar mig samt friheten att själv kunna designa mitt jobb och arbetsliv utifrån det sätt som passar både mig och min familjesituation på absolut bästa sätt."

ÅSE SWEDIN

GRUNDARE & VD

Relationsbyggande, full av energi och alltid med ett positivt mindset! Åse är utbildad civilekonom och har jobbat i drygt 20 år med marknadsföring och HR. Åses fokus är talent management  och employer branding och hon  drivs av att hjälpa bolag att växa genom rätt talangstrategi.

"Jag hade inte kunnat vara på en bättre plats i livet. Att gå till jobbet varje morgon med ett förväntansfullt pirr i magen för att jag trivs så himla bra är en helt underbar känsla. Alla mina kollegor delar samma värderingar som jag och vi ömsom utmanar varandra ömsom skrattar med varandra. Uppdragen vi får av våra kunder är alltid spännande och att hitta rätt konsult eller kandidat till våra kunder är det bästa jag vet."

JANNICE BOREKULL

HEAD OF OPERATIONS & PEOPLE CONSULTANT

Mångfacetterad och affärsorienterad HR-konsult som brinner för att skapa bästa möjliga förutsättningar för att få både människor och företag att växa. Med titlar som både marknadschef, vice VD och VD bakom sig, vet Jannice hur det är att ansvara för utvecklingen av såväl medarbetarna som varumärket och bolaget i stort och står alltid redo att coacha dig som är chef på ett tillväxtbolag i HR-, kommunikations- och ledarskapsfrågor.

"För första gången i mitt arbetsliv så känns det som att alla tre delar är på plats: jag är i rätt bransch, på rätt bolag och i rätt roll! Hos People Experience får jag göra det jag trivs allra bäst med: stötta och utmana såväl mina kunder som mina närmsta kollegor och konsulter så att vi allihop kan bli lite bättre för varje dag som går."

EMILIE GOLDENSOHN

BUSINESS AREA MANAGER & People consultant

Kreativ, lyhörd och kommunikativ HR-profil från Uppsala universitet med nära 10 års erfarenhet inom employer branding, rekrytering och breda HR-frågor.

"Engagerad teamspelare som trivs i sammanhang där jag får bidra och göra skillnad, samtidigt som jag lär mig av duktiga människor runt omkring - något jag har förmånen att göra en del av varje dag på PX! Att få jobba med spännande kunder och att aktivt kunna bidra till affären stimulerar mig väldigt mycket i min profession."

JULIA NELSON

PEOPLE CONSULTANT

Öppen, kommunikativ och relationsorienterad People Consultant med en kandidatexamen inom HR. Erfarenhet av brett HR-stöd främst med fokus på Talent Acquisition och Rekrytering i olika typer av bolag och branscher.

"Jag sätter högt värde på det arbete jag gör och det allra viktigaste för mig för att jag ska kunna leverera är sunda värderingar, tydliga mål och god gemenskap – där möter PX verkligen mina förväntningar! Jag är både glad och stolt över att få vara en del av PX resa tillsammans med ett team av fantastiska, kompetenta och engagerade kollegor som varje dag inspirerar och lyfter mig som individ och kollega."

SANDRA ROOS

PEOPLE CONSULTANT

Dedikerad och entusiastisk People Consultant med omfattande kunskap inom beteendevetenskap samt erfarenhet av utredningsarbete, beslutsfattande och analys. En kandidatexamen i Psykologi och flera års erfarenhet av professionellt relationsskapande och förtroendeingivande möten har resulterat i goda färdigheter och resultat inom rekrytering och Talent Acquisition. 

"Jag tror på noggrannhet, alltid med en vilja att lära mig mer och jag är stolt över att kunna säga att det jag gör är inte ett jobb - det är en passion!”