KONTAKTA OSS

Är du kandidat eller konsult inom HR och vill veta mer om våra uppdrag? Varmt välkommen att kontakta någon i vårt eminenta leveransteam: 

Linn Stålhand

Head of People Operations

Hannah Stern

Candidate Manager

Olivia Andersson

People Partner/TA Consultant

Lena Majlisdotter

People Partner/TA Consultant

ANNA STRID

Co-Founder

Affärsdriven, kreativ och högst engagerad People Professional med 15 års erfarenhet av brett, kvalificerat HR-stöd med fokus på hur man attraherar, rekryterar och utvecklar rätt talanger. Brinner särskilt för området hållbar prestation och holistisk wellness ur ett såväl organisatoriskt som individuellt perspektiv och är, utöver personalvetare, också diplomerad kostrådgivare, hälsoinspiratör och coach.

"Med handen på hjärtat kunde jag faktiskt inte ha det bättre på jobbet. Det är den perfekta kombinationen av utmanande uppdrag inom ramen för min passion, omtänksamma, härliga och kompetenta kollegor som dagligen utmanar mig samt friheten att själv kunna designa mitt jobb och arbetsliv utifrån det sätt som passar både mig och min familjesituation på absolut bästa sätt."

ÅSE SWEDIN

Co-Founder

Relationsbyggande, full av energi och alltid med ett positivt mindset! Åse är utbildad civilekonom och har jobbat i drygt 20 år med marknadsföring och HR. Åses fokus är talent management och employer branding och hon  drivs av att hjälpa bolag att växa genom rätt talangstrategi. Åse är också diplomerad coach.

"Jag hade inte kunnat vara på en bättre plats i livet. Att gå till jobbet varje morgon med ett förväntansfullt pirr i magen för att jag trivs så himla bra är en helt underbar känsla. Alla mina kollegor delar samma värderingar som jag och vi ömsom utmanar varandra ömsom skrattar med varandra. Uppdragen vi får av våra kunder är alltid spännande och att hitta rätt konsult eller kandidat till våra kunder är det bästa jag vet."