OM PEOPLE EXPERIENCE

Vi är en innovativ, modern och engagerad boutiquebyrå som är specialiserad inom de områden där vår passion och erfarenhet är som störst – nämligen HR och rekrytering. Vi älskar det vi gör – att främja organisatorisk tillväxt genom att att erbjuda flexibla och kostnadseffektiva HR-konsultlösningar och utbildningsprogram samt att rekrytera nyckelroller, chefer och specialister till snabbt växande bolag.

VI HJÄLper er att attrahera, rekrytera och UTVECKLA rätt medarbetare

hr-konsulter

Vi tillhandahåller skräddarsydda, flexibla och kostnadseffektiva konsultlösningar på alla nivåer inom HR-området – på deltid eller heltid, för korta eller långa uppdrag.

search & rekrytering

Vi hittar, attraherar och rekryterar talanger till nyckel- och specialistroller som tex CEO, COO, CFO, CRO, CHRO, Head of HR, HR Business Partners, Business Development Manager etc.

VI SÄTTER UPPLEVELSEN I CENTRUM

Vi kommer aldrig vara den stora spelaren med ett standardiserat erbjudande. Det är en del av vår strategi – att arbeta nära våra kunder och bygga långsiktiga relationer samtidigt som vi utvecklar skräddarsydda lösningar utifrån kundens behov och framtida riktning. Vi är en liten och personlig boutiquebyrå med ett stort nätverk av talanger vilket gör att vi kan leverera kvalité och effektivitet samtidigt som vi fortsätter vara flexibla, kreativa och agila i vårt arbetssätt.

På People Experience värnar vi om tillit, välmående, glädje och självledarskap och kommer alltid göra det lilla extra för att se till att du får en positiv upplevelse i mötet med oss – oavsett om du är kund, konsult, medarbetare eller kandidat.

CANDIDATE EXPERIENCE

Vi ger dig processer, verktyg och rådgivning för att attrahera, rekrytera och introducera rätt medarbetare och samtidigt skapa bästa möjliga kandidatupplevelse.

ATTRACT, RECRUIT AND INTRODUCE

Vi hjälper dig attrahera, rekrytera och introducera rätt medarbetare.
KONTAKTA OSS

EMPLOYEE EXPERIENCE

Vi ger dig processer, verktyg och rådgivning för att engagera, utveckla och leda dina medarbetare och samtidigt skapa bästa möjliga medarbetarupplevelse.

ENGAGE, DEVELOP AND LEAD

Vi hjälper dig engagera, utveckla och leda dina medarbetare.
KONTAKTA OSS

EXIT EXPERIENCE

Vi ger dig processer, verktyg och rådgivning när du behöver låta medarbetare gå men samtidigt vill skapa ”happy leavers”, starka ambassadörer och bästa möjliga exitupplevelse.

GROW OR LET GO

Vi hjälper dig släppa taget och samtidigt skapa starka ambassadörer för dig som arbetsgivare.
KONTAKTA OSS

ta hjälp av PEOPLE EXPERIENCE

Letar du efter en HR-konsult eller behöver du hjälp med att hitta och rekrytera nästa stjärna till ditt företag? Ta kontakt med Anna och Åse så kommer de hitta bästa möjliga lösning som passar just dig och dina behov!

anna strid

Maila Anna eller slå henne en signal på +46 708634463.

ÅSE SWEDIN

Maila Åse eller slå henne en signal på +46 7366830722.

JObba hos oss på PEOPLE EXPERIENCE

People Experience är stället för drivna, hängivna och engagerade People Professionals som är passionerade kring att hjälpa våra kunder att attrahera, rekrytera och utveckla rätt talanger genom att bygga starka medarbetarupplevelser.

Vi älskar att göra våra kunder imponerade och för att trivas här behöver du absolut dela denna kärlek med oss. Du behöver också motiveras av att arbeta mot högt uppsatta mål med tydliga leveranser och effektiva samarbeten, samtidigt som du delar vår uppfattning om vikten av en balanserad livsstil, återhämtning och välmående för en hållbar och träffsäker prestation.

För arbetet med att ge våra kunder en extraordinär upplevelse börjar med upplevelsen som vi ger till oss själva. Och den ska vara grymt bra – alltid med tillit, välmående, glädje och självledarskap i centrum. Välkommen att skapa denna upplevelse tillsammans med oss!

intresserad av att bli en del av PX-TEAMET?

Är du intresserad av att bli konsult hos oss på People Experience och bli en del av vårt talangnätverk? Kontakta vår kollega Emilie Goldensohn redan idag, med eller utan CV, på det sätt som passar dig bäst!

kom förbi oss på en kaffe!

Vi på People Experience är alltid nyfikna på nya människor, oavsett om du är ny kandidat, konsult eller kund, så kom förbi på en kaffe och snacka en stund med oss så kanske vi hittar en lösning som passar just dig! Vi sitter hos Convendum, på Vasagatan 14 (våning 4) i Stockholm. Välkommen!