OM PEOPLE EXPERIENCE

OM PEOPLE EXPERIENCE

People Experience en personlig, innovativ och högst engagerad boutiquebyrå som är specialiserad inom det område där vår passion och erfarenhet är som störst – nämligen HR. Vi finns alltid där för våra kunder, oavsett om det handlar om faser av tillväxt eller omställning.  

VI SÄTTER UPPLEVELSEN I CENTRUM

Det ligger mycket kärlek i vårt arbete. Och ibland är det utmanande. Men med tydlig och effektiv metodik, objektiva och kvalitativa verktyg, gedigen branscherfarenhet och ett engagemang som heter duga lämnar vi inget åt slumpen när vi träffsäkert, lyhört och med bästa möjliga upplevelse, hjälper vi våra kunder med konsulttillsättning och rekrytering samtidigt som vi hittar nästa drömroll till stjärnorna i vårt nätverk. Dubbel lycka med andra ord. Det sägs att det syns att vi älskar det vi gör, både i våra leveranser och vårt bemötande. Och då blir vi extra glada och stolta. För det gör vi verkligen.

På People Experience värnar vi om tillit, välmående, glädje och självledarskap och kommer alltid göra det lilla extra för att se till att du får en positiv upplevelse i mötet med oss – oavsett om du är kund, konsult, medarbetare eller kandidat.

Konsultlösningar inom People & Payroll

Vi erbjuder skräddarsydda, flexibla och kostnadseffektiva konsultlösningar på alla nivåer inom områdena People & Payroll – på deltid eller heltid, för korta eller långa uppdrag. Vi kan målgruppen utan och innan och utökar dagligen vårt nätverk med konsulter för framtida uppdrag – något som gör oss både snabba och träffsäkra i tillsättningen.

Rekrytering
inom People & Payroll

Vår tydliga nisch, proaktiva bearbetning och gedigna branscherfarenhet gör oss både effektiva, kvalitativa och träffsäkra i processen. Våra rekryteringsprocesser inkluderar alltid både search och riktad annonsering och kännetecknas av vårt genuina engagemang, nära dialog och täta återkoppling. Vi arbetar systematiskt med såväl testverktyg, urvalsfrågor, intervjuer och referenstagning - oavsett om processen är fysisk eller 100 % digital.

OMSTÄLLNING, AVVECKLING & KARRIÄRCOACHNING

Med vårt fullserviceerbjudande inom HR finns vi där för våra kunder i faser av i såväl tillväxt som omställning. Vi hjälper er genom hela omställningsprocessen med alltifrån processledning, utbildning och arbetsrättslig rådgivning till karriärcoachning av medarbetare. Med vassa och erfarna coacher, forskningsbaserade tester för drivkrafter och karaktärsdrag samt en systematisk metodik rustar vi talanger för nästa steg - oavsett om det är inom organisationen eller utanför.

Ta hjälp av People Experience

Behöver du hjälp med att hitta och rekrytera nästa stjärna till ditt företag?
Ta kontakt med oss så kommer vi hitta bästa möjliga lösning som passar just dig och dina behov!

MATHIAS ÅKERBLOM

Maila Mathias eller slå
honom en signal på
+46 72 402 70 26

NYFIKEN PÅ ROLLEN SOM PEOPLE CONSULTANT?

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya potentiella konsulter och utökar dagligen vårt nätverk med förtroendeingivande, prestigelösa och flexibla People Professionals med både integritet, ödmjukhet och ett starkt ledarskap. I vårt nätverk finns expertis inom hela HR-området och på alla nivåer. Generalister som specialister, seniora som juniora – och det är precis det som gör det hela så givande.

Högt som lågt och ibland tvära kast tillhör vardagen som konsult – men ruskigt roligt, varierande och lärorikt är det. Som konsult via People Experience är du anställd för ditt specifika uppdrag och välkomnas med öppna armar in i vår PX-familj med konsultfrukostar, check-ins och bollplank för att du ska känna samhörighet och utbyte, men alltid med fin balans – för att inte göra anspråk på för stor del av din tid.  

Att kunna erbjuda spännande uppdrag hos attraktiva kunder utgör en lika stor del av vårt Employer Brand som att kunna erbjuda en fin och givande konsultupplevelse med sammanhang, utbyte och tät dialog.  Därför är vi oerhört stolta över våra referensuppdrag som vi inte tycker att du får missa.

Om du är intresserad av att bli konsult via People Experience är du varmt välkommen att söka de aktuella uppdrag vi annonserar (följ oss gärna på LinkedIn för att inte missa något uppdrag) och vi börjar då omgående med urvalet varför snabb återkoppling är att räkna med.

Inget passande uppdrag just nu men vill du att vi har dig på radarn för framtiden? Såklart vi gör! Lägg bara in din profil i vår pool för framtida uppdrag (här) som vi dagligen går igenom. Hör du inget från oss, handlar det inte om att vi inte har koll på dig utan bara att vi inte just nu har uppdrag som helt matchar din profil. Så fort vi får in ett uppdrag i linje med din erfarenhet kontaktar vi dig omgående.

På People Experience gör vi alltid det lilla extra för att se till att du får en positiv upplevelse i mötet med oss – oavsett om du är kund, konsult, medarbetare eller kandidat. Välkommen att skapa denna upplevelse tillsammans med oss!

intresserad av att bli EN
PEOPLE CONSULTANT?

Är du intresserad av att bli konsult hos oss på People Experience och bli en del av vårt talangnätverk?
Ta kontakt med oss redan idag, med eller utan CV,
på det sätt som passar dig bäst!