MÖT VÅRA KONSULTER

Det finns få saker som gör oss så stolta som när våra kunder fullkomligt hyllar våra konsulter

Det finns få saker som gör oss så stolta som när våra

kunder fullkomligt hyllar våra konsulter

Lyxigt nog sker det hela tiden. Och vi är inte ett dugg förvånade. Vi hade aldrig kunnat drömma om att komma i kontakt med så många fantastiska människor som vi gjort under vår tid med PX och vi är så glada över alla de fina relationer vi byggt upp och som kvarstår många, många år efter att uppdragen avslutats. Här får du möta några av de stjärnor vi fått lyxen att samarbeta med under åren.

LENA MAJLISDOTTER

Som konsult hos People Experience får jag möjlighet att jobba på ett sätt som passar mig: jag erbjuds uppdrag som passar min profil, jag är anställd men har samma frihet som en egenföretagare, med den skillnaden att jag inte själv behöver jaga uppdrag, och inte heller behöver jag lägga tid och energi på fakturering och redovisning.

PX är ett riktigt professionellt konsultbolag där jag får stöd och kan bolla med både konsultchefer och mina konsultkollegor som jobbar på andra uppdrag.

Jag har fast månadslön med full betalning oavsett om det är helgdagar, till skillnad mot många bemannings- och konsultbolag och lönen är i högsta grad marknadsmässig. Jag jobbar just nu på mitt fjärde uppdrag för PX och har haft förmånen att bli matchad mot otroligt spännande och utvecklande uppdrag hos såväl små start-ups som stora globala bolag i olika branscher.

Jag har jobbat inom hr sedan 1997 och känner inte till något annat HR-konsultbolag som tar hand om sina konsulter så väl som px gör. Därför tror jag att de mest kvalificerade och vassa konsulterna söker sig hit!

“JAG HAR JOBBAT INOM HR SEDAN 1997 OCH KÄNNER INTE TILL NÅGOT ANNAT HR-KONSULTBOLAG SOM TAR HAND OM SINA KONSULTER SÅ VÄL SOM PX GÖR. DÄRFÖR TROR JAG ATT DE MEST KVALIFICERADE OCH VASSA KONSULTERNA SÖKER SIG HIT!”

LENA MAJLISDOTTER

Som konsult hos People Experience får jag möjlighet att jobba på ett sätt som passar mig: jag erbjuds uppdrag som passar min profil, jag är anställd men har samma frihet som en egenföretagare, med den skillnaden att jag inte själv behöver jaga uppdrag, och inte heller behöver jag lägga tid och energi på fakturering och redovisning.

PX är ett riktigt professionellt konsultbolag där jag får stöd och kan bolla med både konsultchefer och mina konsultkollegor som jobbar på andra uppdrag.

Jag har fast månadslön med full betalning oavsett om det är helgdagar, till skillnad mot många bemannings- och konsultbolag och lönen är i högsta grad marknadsmässig. Jag jobbar just nu på mitt fjärde uppdrag för PX och har haft förmånen att bli matchad mot otroligt spännande och utvecklande uppdrag hos såväl små start-ups som stora globala bolag i olika branscher.

Jag har jobbat inom hr sedan 1997 och känner inte till något annat HR-konsultbolag som tar hand om sina konsulter så väl som px gör. Därför tror jag att de mest kvalificerade och vassa konsulterna söker sig hit!

“JAG HAR JOBBAT INOM HR SEDAN 1997 OCH KÄNNER INTE TILL NÅGOT ANNAT HR-KONSULTBOLAG SOM TAR HAND OM SINA KONSULTER SÅ VÄL SOM PX GÖR. DÄRFÖR TROR JAG ATT DE MEST KVALIFICERADE OCH VASSA KONSULTERNA SÖKER SIG HIT!”

SOFIA KRUSE​

Att jobba som konsult är det roligaste jag vet! Och People Experience är en perfekt partner på den resan. Under min konsult-karriär hittills har jag arbetat både som egen gigare och som anställd.

Att vara anställd konsult hos People Experience är för mig det optimala upplägget. Kollegor, vänner, stöd, råd vid behov, inspirerande konsultträffar och roliga fester 🙂 Jag får alla de bitar som man ibland kan sakna som egen gigare. På People Experience är vi ett sådant roligt gäng, där vi alla har samma mål – att leverera grym HR på uppdraget och ha riktigt roligt samtidigt.

Att jobba för People Experience innebär för mig att de lite mindre upphetsande delarna i gigandet (själv sälja in sina uppdrag, springa på kundmöten, sköta prisförhandlingar, fakturering, bokföring och allt vad det innebär) slipper jag, för det sköter People Experience åt mig. Och jag kan fokusera på det roliga; leveransen i uppdraget och min utveckling som konsult.

 

Det roligaste med att vara konsult är att jag ständigt lär mig nya saker. Det kan låta klyschigt men ingen dag är den andra lik och det är en ständig utvecklingsresa. Att komma till nya branscher och nya bolag är det roligaste jag vet. Folk brukar säga att första månaden på nytt jobb är den värsta. Kanske är jag lite galen men jag tycker att första månaden är den absolut roligaste 🙂 Vilken learning curve!!!! Och att få träffa och lära känna nya människor – wow vad kul! Samtidigt har jag alla mina People Experience-kollegor “i ryggen” och det är en härlig känsla.

People Experience är extremt professionella i hela kedjan, från första kontakt till stödet och utvecklingen under hela resans gång på uppdraget. People Experience öppnar dörrar till ett fantastiskt nätverk – både i form av kunder i alla branscher samt de proffsigaste HR-konsulterna på marknaden. Dessutom gör People Experiences storlek att det fortfarande är väldigt personligt och som konsult får du kvalitativa relationer med dina kollegor. Samtidigt är det ju upp till varje konsult vilket stöd och vilken kontakt man vill ha med övriga, det är det som är så grymt – du väljer själv 🙂

“PEOPLE EXPERIENCE ÄR EXTREMT PROFESSIONELLA I HELA KEDJAN, FRÅN FÖRSTA KONTAKT TILL STÖDET OCH UTVECKLINGEN UNDER HELA RESANS GÅNG”

“PEOPLE EXPERIENCE ÄR EXTREMT PROFESSIONELLA I HELA KEDJAN, FRÅN FÖRSTA KONTAKT TILL STÖDET OCH UTVECKLINGEN UNDER HELA RESANS GÅNG”

SOFIA KRUSE​

Att jobba som konsult är det roligaste jag vet! Och People Experience är en perfekt partner på den resan. Under min konsult-karriär hittills har jag arbetat både som egen gigare och som anställd.

Att vara anställd konsult hos People Experience är för mig det optimala upplägget. Kollegor, vänner, stöd, råd vid behov, inspirerande konsultträffar och roliga fester 🙂 Jag får alla de bitar som man ibland kan sakna som egen gigare. På People Experience är vi ett sådant roligt gäng, där vi alla har samma mål – att leverera grym HR på uppdraget och ha riktigt roligt samtidigt.

Att jobba för People Experience innebär för mig att de lite mindre upphetsande delarna i gigandet (själv sälja in sina uppdrag, springa på kundmöten, sköta prisförhandlingar, fakturering, bokföring och allt vad det innebär) slipper jag, för det sköter People Experience åt mig. Och jag kan fokusera på det roliga; leveransen i uppdraget och min utveckling som konsult.

Det roligaste med att vara konsult är att jag ständigt lär mig nya saker. Det kan låta klyschigt men ingen dag är den andra lik och det är en ständig utvecklingsresa. Att komma till nya branscher och nya bolag är det roligaste jag vet. Folk brukar säga att första månaden på nytt jobb är den värsta. Kanske är jag lite galen men jag tycker att första månaden är den absolut roligaste 🙂 Vilken learning curve!!!! Och att få träffa och lära känna nya människor – wow vad kul! Samtidigt har jag alla mina People Experience-kollegor “i ryggen” och det är en härlig känsla.

People Experience är extremt professionella i hela kedjan, från första kontakt till stödet och utvecklingen under hela resans gång på uppdraget. People Experience öppnar dörrar till ett fantastiskt nätverk – både i form av kunder i alla branscher samt de proffsigaste HR-konsulterna på marknaden. Dessutom gör People Experiences storlek att det fortfarande är väldigt personligt och som konsult får du kvalitativa relationer med dina kollegor. Samtidigt är det ju upp till varje konsult vilket stöd och vilken kontakt man vill ha med övriga, det är det som är så grymt – du väljer själv 🙂