JOBBA HOS OSS

People Experience är stället för drivna, hängivna och engagerade People Professionals som är passionerade kring att hjälpa våra kunder att attrahera, rekrytera och utveckla rätt talanger genom att bygga starka medarbetarupplevelser.

Vi älskar att göra våra kunder imponerade och för att trivas här behöver du absolut dela denna kärlek med oss. Du behöver också motiveras av att arbeta mot högt uppsatta mål med tydliga leveranser och effektiva samarbeten, samtidigt som du delar vår uppfattning om vikten av en balanserad livsstil, återhämtning och välmående för en hållbar och träffsäker prestation.

För arbetet med att ge våra kunder en extraordinär upplevelse börjar med upplevelsen som vi ger till oss själva. Och den ska vara grymt bra – alltid med pålitlighet, välmående, glädje och självledarskap i centrum. Välkommen att skapa denna upplevelse tillsammans med oss!

DET HÄR FÅR DU SOM KONSULT HOS OSS

KONTROLL

Designa ditt arbetsliv efter vad som  passar dig och din livssituation bäst.

KARRIÄR

Specialisera dig och väx inom det område som du brinner för.

KULTUR

Joina en kultur som styrs av pålitlighet, välmående, glädje och självledarskap.

INTRESSERAD AV ATT BLI en av OSS?

Är du intresserad av att bli konsult hos oss på People Experience och bli en del av vårt talangnätverk? Kontakta Emilia redan idag, med eller utan CV, på det sätt som passar dig bäst!

Emilie Goldensohn
Business Area Manager
+46 722 232 879
emilie.goldensohn@peopleexperience.com

People Experience c/o Convendum
Vasagatan 16 (våning 4)
111 20 Stockholm

JUST NU SÖKER VI